Grafisk arbeidskrav – personlig logo

Jeg har over tiden skisset en del diverse versjoner av en personlig logo, og har nå digitalisert designen jeg likte best.

Her ligger skissen jeg bestemte meg for å jobbe med:

scan02

Her er resultatet etter jeg digitaliserte denne:

Bendik logo

I dette tilfellet, gjorde jeg ikke mange endringer fra skissen til sluttresultatet. Det jeg benyttet mesteparten av tiden på, var å sørge for god symmetri, hvor linjene og størrelsen ble så identisk som mulig. Jeg la også til helt navn i logoen, grunnet at AA alene vil ikke nødvendigvis assosieres med AArsæther.

 

For å få til dette, benyttet jeg meg av photoshop, og tegnet digital over skissen. Jeg styrket linjene i den opprinnelige skissen, kuttet disse på kantene for å få rette linjer, og farge over de originale tegningene. Måtte også hviske i de hvite områdene av skissen, for å unngå å få linjene med i tegningen.

 

Personlig ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Fikk opprinnelig tilbakemelding om å kutte ned størrelsen på linjen under, men grunnet at jeg var min egen kunde i denne oppgaven, valgte jeg å beholde den, som navnholder og ramme for resten av logoen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>