Øvingsoppgave lyd – 21.01.15

Nytt semester, nye fag. 

Når har vi begynt med lydproduksjoner, og vi startet med å finne sanger under CC-lisensen (Creative Commons). Cc-lisensen bygger seg på at et produkt kan bearbeides eller brukes av andre enn skaperen, mer info om det her.

Etter vi fant denne sangen/melodien, testet vi ut diverse fade-effekt, samt andre effekter om det var ønsket. Vi recorded også at vi leste noe (i mitt tilfelle pokemon), og jobbet med effekter på denne recordingen. Til slutt satte vi sammen melodien og recordingen. Dette er ment som en øvelse, og ikke noe mesterstykke på noen måter, link til klippene finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>