Da begynner det…

Så nå har jeg fått meg en hjemmeside til å bruke de neste 3 årene fremover. Ganske så stas måte å kunne vise fram mitt arbeid på, morsomt når man tenker tilbake på hvordan vi leverte lekser et par år tilbake.

Så aldri på meg selv som en aktiv person innenfor sosiale medier, men virker som jeg må forbedre meg på det i tiden fremover. Facebook har aldri vært noe nytt, husker at jeg ble tvunget inn i det mitt første år på vgs, og det har jo blitt sittende siden, men twitter, google+ og alle tinga knytta til disse var nokså nytt for meg. Vil også påpeke at twitter tvinger deg til å følge 5 folk for å kunne opprette en bruker, litt vrient når du ikke aner hva det er til å begynne med. Får velge noen tilfeldige og håpe på det beste.

Jaja, får se på det som en av de mange stegene jeg tok idet jeg flyttet til Volda. Er jo et stykke hjemmefra, så mye nytt å se. Savner nok solen fra sørlandet, men utenom det er Sunnmøre 10x mer vakkert og koselig enn den flate sørlandskysten.

Til slutt ser jeg frem til å kunne legge ut mitt fremtidige arbeid på denne siden, ikke bare for at folk skal kunne se hva jeg har gjort, men for å kunne se veksten fra mine egne øyne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>