LYD – Oppg 4

I denne oppgåva skulle vi sette saman to tidlegare oppgåver, første var å redigere eit musikkspor, og andre var å spele inn og redigere eit dikt eller liknande.
Dette vart mitt resultat: https://soundcloud.com/caroline-hatl-y-engeset/what-about-moonlight-poem-wmusic

Her har eg brukt eit lydspor eg fann på www.looperman.com, eg endra litt på dette ved å gjere klippet kortare og brukte fade out og in, bl.a. Eg brukte også delar av eit dikt eg fann på ei anna lovlig nettside, fordi det eg spelte inn ikkje vart særleg bra… Diktet heiter What about moonlight.

soundcloud

Dette, og dei neste innlegga, kjem litt seint pga nokre dataproblem, men betre seint enn aldri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>