Egen logo

1488563_10152548620663644_392127025_n

 

Her er hva jeg har endt opp med etter tilbake meldinger. En ganske dekorert og “middelaldersk” C med en krone med mønsteret vi finner på en klapper som blir brukt til film. Og Marconini under C’en.

Når jeg fikk tilbakemeldinger, så var det mye som gikk på at logo 2 og 3 var for kjedelige og ikke helt passe meg, noe jeg forsåvidt kan si meg enig i, så jeg tok derfor utgangspunkt i skisse 1. Men jeg fikk også tilbakemeldinger på at “queen” ikke passet så godt inn, men de likte fonten, samtidig lurte de på om det var noe annet jeg kunne gjøre med kronen, jeg var helt enige med tilbake meldingene i forhold til å fjerne “queen” fra logoen, men jeg var veldig usikker på hva jeg kunne gjøre med krona. Etter tilbakemeldingene var det ganske enkelt å vite hvilken skisse jeg forbedre, det var ingen tvil om at det var skisse 1. Basert på tilbakemeldingene fjernet jeg “queen” fra logoen og satt meg ned for å prøve å finne ut av hva jeg burde gjøre med denne kronen, for syntes det satt ett lite ekstra preg på logoen. Siden jeg gjerne vill jobbe som manus forfatter etterhver, bestemte jeg meg for at kronen skulle se ut som en filmklapper, men fortsatt ha krone preget.  Tanken var at logoen skulle skille seg ut og kanskje være litt uten om det vanlige.  Jeg valgte at kronen skulle se ut som et klappebrett ikke bare fordi jeg vill jobbe med film, men for at folk også skal forstå at det er det jeg jobber med, uten å måtte lese seg opp på informasjon. På den måten vill folk forstå det ganske fort.

Alt i alt tror jeg dette er en logo som passer meg, den skiller seg ut og er nesten i det særeste laget for folk flest, men det er nå slik jeg er.

 

Analyse netcom reklame

Netcom: «Hvem vil du invitere?»

 

Denne teksten vill ta for seg en analyse av netcoms reklamefilm “Hvem vill du invitere?” som kom på tv i 2012. Oppgaven vill basere seg på en tidligere muntlig gruppepresentasjon fra september høsten 2014 om den samme reklamefilmen, der fokuset var lagt på denotasjon, konnotasjon,  implisitt leser og dramaturgi, det vill også denne teksten.

Continue reading

24/09-14

DSC_0119

Iso: 100         eksponering :            F1.8   Lukkertid: 1/60       Brennvidde: 35mm

 

 

 

 

Her har vi et veldig enkelt bilde, men med en interessant bakgrunn. Jeg prøver å vise fram modellen som en fotograf som finner sin inspirasjon på interessante steder og i graffiti.

Continue reading