Arbeidskrav 2 (del 2) i design

I denne oppgåva skal vi utvikle skissene våre frå tilbake meldingane vi fikk frå gruppa vår i klassa. Eg fikk høre at det hadde våre fint med mørkare grønfarge, gå tilbake til 2 Liter, Større bilde av Eple/ glas, glaset skal stå høgare opp frå bordet og bordet lenger ned i bilete.

IMG_0973

Dette er skissa eg begynte med forige gong. Det var ikkje så store forskjellar dei ville endre i designet mitt fordi dei synest det funka som eit design, men nåken småting blei endra.

IMG_1016

Her har eg gått ilbake til 2 liter på kartongen fordi dei ville ha mest mulig juice for pengane. Eg har brukt ein grønare farge, men dette er ikkje grønnfargen eg var ute etter og skal i hovudpunktet ha ein mørkare grønfarge enn dette. Eg har også kutta ned høgda på bordet som var 8 cm i den første skissa og 6,5 cm i den andre skissa. Eg har også prøvd å laga epla og juiceglaset enda større for å få fram bodskapen betre.

 

Grunnen til at den første skissa er betre enn den andre er fordi t.d. står glaset høgare opp og det får ein betre 3D effekt i bilete + det blir meir balanse i bilete. Eplene er også større for å få dei fram enda betre. Det kvite bordet er kunna ned fordi det blei for mykje “luft” i designet. Grønnfargen er fortsatt ikkje den grønfargen eg vil ha den i (mangler rette fargen heime), men den skiller seg meir ut enn grønfargen i det forige designet. Dette er for å få fram at dette er ein “billig” variant av Eplejuice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>