Arbeidskrav 3 (del 1) i design

I denne oppgåva skulle vi lage vår eigen logo av namna våra. Vi kunne enten velge heile namnet eller berre fornamnet. Eg valgte å kun ta fornamnet sidan eg har eit passe langt namn. Vi skulle lage 2 – 3 skisser av logoar som representerar oss (meg sjølv).

Eg byrja arbeidsprossesen med å skrive ned ting som kan beskrive meg som person:
Barnslig, men likevel seriøs.
Feminin.
Minimalistisk.
Glad i rosa.
Glad person.
Eg leita på nettet etter noko som kunne relatere til desse orda. Eg er veldig glad i feminine logoar til t.d. kosmetikkkjeder så eg henta en del inspirasjon derifrå. Eg ville derimot ikkje ha det for feminint, fordi eg ville det skulle vere leselig og en grei font. Designa eg tok inspirasjon ifrå er Chanel, Avon, Cartier, Dove og Estee Lauders Pleasures logo.
Legger inn bilde av dei forskjellige logoane eg tok inspirasjon ifrå. Det var altså slik som dette det skulle sjå ut, men tegnekunnskapane mine var dessverre ikkje like bra som originalane.

cartier-2-logo-primary chanel-logo-primary avon-2-logo-primary estee-lauder-pleasures-logo-primarydove-5-logo-primary

Her kjem mine forsøk på å etterligne:

IMG_1020

IMG_1021

IMG_1022

synes den enkle og minimalistiske stilen til Avon var den som kom best ut i namnet mitt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>