Arbeidskrav 3 (del 2) i Design

I denne oppgåva skulle vi redesigne logoane våra etter feedback frå gruppa. Eg skulle denne gongen prøve å gjere logoen min litt meir personlig. Med dette tenkte eg at eg kunne legge til ein logo til fonten eg har valgt ut.

Den første fonten eg har tatt utgangspunkt i er inspirert av Avon. Veldig simpel og minimalistisk font. Eg tenkte å ha teksta slik som dette, og i rosa.
avon-2-logo-primary

10719480_10152261528996841_1128149967_n
Her har eg tatt å prøvd meg fram på ikon som kan fungere for bloggen. Her har eg prøvd å teikne ei illustrert jente med kun briller og lepper som skal vere i rosa. Denne er inspirert av “Girly nerd.” Grunnen til eg tok denne er fordi den kan illustrere ei jente som studerar, noko eg bruker denne bloggen til.

Noko anna eg prøvde meg på var å ta ei bok som eg har tenkt å ha i rosa. Prøvde å teikne både ei som ligger åpen og ei som eg åpen slik som ein ser ei bok når ein annen person leser i den. Boka er fordi dette er en studieblogg og det teoretiske eg har her har eg lært ifrå bøker.
bok girlynerd musleser1

10721042_10152261528811841_182268342_n
I dette bildet har eg prøvd meg på ein annen font. Eg fikk feedback om at dei andre også likte fonten eg teikna frå “Dove”, så eg prøvde å gjere ein annen vri med “tjukk font.” Her har eg også laga ein “stilouette” av ei jente for å illustrere at dette er ein blogg skrevet av ei jente. Denne logoen er inspirert av Barbie, fordi eg ville ha ein meir “jentete” versjon.

path4264

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>