Design: Logo del 2

I denne oppgaven har jeg brukt den beste skissen fra forrige oppgave og endret den etter tilbakemeldingen jeg fikk av gruppen min.

Den viktigste tilbakemeldingen gikk i at logoen var for komplisert, men ikke trengte å være det for å formidle det samme. Det jeg gjorde for å jobbe med det var å fjerne alt som ikke var helt essensielt. Da ble det seende veldig ryddig ut, men uttrykket forsvant likevel ikke. Deretter tok jeg for meg plasseringen av 1-tallet i Jeppes1. Tallet stod for langt unna bokstavene, slik at en leste det som “Jeppes EN”, og ikke “Jeppesen”. Derfor flyttet jeg dem mer sammen. Til slutt la jeg på ei rød stripe under logoen for å skape et mer solid inntrykk og gi den ellers ganske tåpelige løkkeskrifta mi noe å hvile på.

Pro

Her ser en til venstre den originale skissa, og til høyre den forbedrede varianten. Den oppleves like sterk, men er langt mer elegant, og vil bli enda renere når jeg får digitalisert den skikkelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>