skolepraksis

jeg ble plasert på videogruppen til skolepraksis tiden. Der fikk jeg og 3 andre i oppgve å lære bort kortfilm produksjon til barneskole elever.

Personlig synes jeg de var en gøy, men litt slitsom opplevelse. Jeg er ikke vandt til å være rundt så mange, i den aldersgruppen. Det var veldig lærerikt for meg og jeg håper det var like lærerikt for elevene. Jeg tror det er en god ide å lære barn i den alderen, slike ferdigheter. Det å jobbe med film kan virke som noe nesten uoppnåelig vist ikke du vet noe bedre. Å det å vise barn at å jobbe i et slikt medium er ikke mye vanskeligere, en å jobbe i et annet er en god lærdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>