MID131 – Fotooppgave – Oppgave 2

Oppgave 2:

  1. Jeg tok et bilde av det nye rådhuset i Volda som følger kravene om en moderne byggestil som kan bli sett på som «stygg» av noen med de rette øynene. Jeg brukte naturlig lys og disse innstillingene: Lukkertid 1/125, Blenderåpning f/ 5.0, ISO 500

rådhus

2. Jeg tok et bilde av noen som holder oppe en jobbsøknad. Jeg brukte naturlig innendørs lys, som gir en gul tone. Jeg kunne ha tatt bildet et annet sted for å få et hvitere lys. Jeg brukte innstillingene: Lukkertid 1/60, Blenderåpning f/7,1, ISO 5000

jobb

3. Jeg tok et bilde ved skateparken av folk som utnytter tilbudet. Jeg brukte naturlig lys og innstillingene: Lukkertid 1/160, Blenderåpning f/6,3, ISO 250

skatepark

4. Jeg tok et bilde av noen som ser på en del valgmateriale og ikke klarer å bestemme seg. Jeg brukte innendørs lys og innstillingene: Lukkertid 1/60, Blenderåpning f/4,0, ISO 6400

politikk

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *