MID131 – Foto – Fri tolkning av titler

 

 

 

 

 

 

 

 

I denne ukens oppgaver fikk vi fire titler vi skulle tolke fritt og ta et bilde til.

«Sur høst»

 

en

Dette bildet var det beste jeg fikk ut av denne titlen, litt fordi det ikke er sur høst akkurat nå. Det eneste regnet jeg har opplevd var når jeg kjørte hjem i helga. Så jeg gikk for dette bildet siden det representerte litt vinden som kommer med den sure høsten. Og det som var spennende var at håret og halskjedet bevegde seg, og resten ble ganske klart iallefall. Så jeg syns det ble litt kult selv om det ikke helt fanget «sur høst»

«Speilbilde»

fire

Dette bildet tok jeg og tolker det som noen som står foran et speil med noe teip på halsen, det første vi tenker på da er hvorfor det er der. Hva holder det på plass osv. Det gjør at bildet får litt fri tolkning for de som ser det, noe som gjør det litt mer spennende.

«Vindu mot verden»

 

to

Dette bildet tok jeg ganske så konkret til hva tittelen fortalte. Det er noen som står foran et vindu, men den blasse fargen og uklarheten får deg til å lure på hvorfor denne personen står der den står akkurat nå og hvorfor den står der. Hva skjuler seg bak vinduet?

«Alene mot resten»

tre

Her tok jeg et bilde ganske inspirert av de store mobbesakene som har vært i lufta de siste årene. Noen som får netthets og blir plaget i komforten av hjertedyna si skaper en stor kontrast. Det at ingen andre er på bildet gjør også at du får et inntrykk av at personen er alene, som tittelen tilsier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *