Høst

Vår andre oppgave i foto var å ta to bilder som skulle ha temaet “høst” hvor det ene skulle vise høst i en by mens det andre skulle vise høst i natur. Bildene måtte inneholde minimum en person, og den personen skulle være plassert i det gylne snitt.

Jeg var nylig i Amsterdam, og valgte å bruke “by-bildet” derfra. Jeg valgte å bruke dette bildet fordi jeg synes det illustrerer høst i Amsterdam godt. Man kan se at det er litt kjølig ettersom modellen min har skjerf og en tykk genser på seg under jakka. De som har litt kjennskap til Amsterdam vet at det pleier å være tivoli i sentrum om høsten, noe som synes på dette bildet. Det er generelt et bilde som sier mye om Amsterdam med syklene, Dam Square og tivoliet i bakgrunnen.

Så valgte jeg dette bildet som “natur-bildet”. Jeg valgte å bruke dette bildet fordi det var det bildet fra min og Ginas lille photoshoot som minnet mest om høst. I ettertid ser jeg at vi kunne valgt et mye bedre sted å ta bildet, ettersom bladene i bakgrunnen ikke har den mest høstaktige fargen. Men man ser at det er litt gult og oransje, og jeg synes derfor bildet likevel minner litt om høst. Det at Gina har på seg skjerf og en tykk genser understreker også dette.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>