Mappeoppgave i foto

Ideen min om hva jeg skulle ha som tema kom ganske raskt ettersom jeg visste at jeg skulle til Amsterdam i tidsrommet vi skulle løse oppgaven. Jeg ville ta bilder på gata i Amsterdam, og prøve å fortelle noe om byen gjennom disse bildene. Jeg har vært i Amsterdam en gang tidligere, og var derfor allerede ganske kjent med mye av det som er typisk med byen. Syklene, kanalene, det konstante rushet av turister, coffeeshops og så videre. Når man tar utgangspunkt i å gå rundt på gata å ta bilder, vet man sjelden hvordan bildeserien blir seende ut før man er ferdig med å knipse. Men som nevnt visste jeg allerede mye av det som var typisk for Amsterdam, og tok derfor utgangspunkt i dette når jeg gikk ut med kameraet. Jeg brukte nyttige tips fra denne artikkelen når jeg gikk ut og tok bilder: LINK!

Jeg synes bildeserien i sin helhet fungerer veldig greit, og forteller mye om Amsterdam. Jeg mener det er dynamikk og spenning i serien ettersom jeg har brukt forskjellige effekter, vinkler og utsnitt på det jeg har tatt bilde av. Jeg hentet mye inspirasjon fra nett i redigeringsprosessen, og brukte blant annet disse linkene:   LINK     LINK

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>