Om meg – refleksjonsoppgave

Nytt semester er i gang, og nye oppgaver er blitt gitt! I denne oppgaven skulle vi fortelle om oss selv, både personlige og mediefaglige egenskaper. Deretter skulle vi drøfte hvilke utfordringer vi kunne møte på med disse egenskapene, men også hvilke erfaringer eller egenskaper vi kunne bidra med. Så her kommer historien om Isabel:

Jeg er ei nitten år gammel jente fra Mo i Rana. Der gikk jeg medier og kommunikasjon på videregående, og startet rett på MID etter det. Interessen for media startet tidlig, og jeg begynte å skrive litt for lokalavisa «Rana Blad» allerede i niende klasse. Ellers har jeg prøvd litt av hvert innen mediefag gjennom medielinja, hvor foto utpekte seg som noe av det jeg interesserte meg mest for, sammen med journalistikk. Etter hvert våknet også interessen for mediedesign, hvor jeg har tegna og illustrert en god del i Illustrator.

Ellers er jeg er ei kreativ jente. Jeg spiller både piano og gitar, tegner, skriver fiksjon osv. Å være kreativ tror jeg er en egenskap som kommer godt med uansett hvilken karriere man satser på, men den er kanskje spesielt viktig når man skal jobbe innen mediefag.

Men jeg er også en perfeksjonist og kontrollfrik av dimensjoner, og kan derfor lett ta for mye styring under for eksempel gruppearbeid. Jeg er vant til å måtte jobbe på egenhånd gjennom jobben i avisa, og har derfor lett til å ta på meg selv for mye jobb for å ha kontroll. Dette ender ikke alltid like bra, og er kanskje min største produksjonsfaglige utfordring.

Jeg tror erfaringen min fra medier og kommunikasjon og arbeidet mitt for avisa kan bidra med mye nyttig kunnskap. Det at jeg også er glad i å skrive vet jeg allerede har vært et stort pluss. Dette fordi alle oppgavene vi har hatt har krevd en eller annen form for skriftlig del sammen med produktet. At jeg liker å ha kontroll på ting har også sine positive sider ved at jeg ofte er den som får ting til å skje (gruppemøter, sette i gang jobbinga osv).

Hva passer vel ikke bedre inn etter en kilometer lang tekst om meg enn et kleint bilde av meg med gitaren?

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>