Grafisk Redesign

Her er nye skisser fra designet på Trondhjems Cowboygryte! I forrige uke viste vi fram skissene og fikk konstruktiv kritikk på hvordan skissene og ideene så ut. Jeg fikk en god og rettledene tilbakemelding fra mine medstudenter og tok utgangspunktet i den skissen som virket enklest å jobbe ut ifra.

Logo/font

Logo/font

Jeg har laget to skisser, en med logoen og designet. Grunnen til dette er at jeg vil vise hvordan de to elementene skal se ut og samle de i samme skisse gir litt liten plass for å vise hva jeg egentlig mener. Jeg fikk tilbakemelding på å legge mer vekt på farger og hvordan de forskjellige elementene skulle se ut. Her i logoen velger jeg å totalrenovere den. Fonten som brukes på dagens boks oversiklig og gjenkjennelig, men har ikke noe spesielt særpreg som sier “dette er fonten som Trondhjem bruker” Jeg har likevel valgt å beholde fargen, siden den er et godt blikkfang i designet på boksen. Den nye fonten er basert på viktorianske fonter (fra 1870-1900) og art nouveau (1920-1930), som er langt mer tidsriktig i forhold til designet av cowboyene i designet.

 

DSC_0091

Gutta ved gryta

Ålreit, gutta ved gryta har denne gangen farger. Det er ikke allverden av fargeblyanter og tusjer jeg har, men i denne omgang har jeg valgt å vise sånn cirka hvordan fargespekteret skal være i designet. Landskapet rundt skal være brun/oransj med et lite gulskjær. Det er for å etterligne den endeløse ørkenprærien vi finner i USA. Under er en lenke til hva slags ørken jeg kan tenke meg skal se ut.

 

Inspirasjon til videreutviklingen:

http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Navajo_Hogan,_Monument_Valley.jpg

http://www.fontspace.com/category/victorian

http://www.fontspace.com/category/1900s

http://www.fontspace.com/category/art+nouveau

One thought on “Grafisk Redesign

  1. Silja Haddal Mork

    Hei, Jørgen! Veldig god utvikling frå skissestadie 1 til 2. At du i tillegg legg ved litt inspirasjon og fonttyper du kan tenkje deg å bruke, samt fargar i ca. dei fargane du kan tenkje deg gjer at det er lett å forestille seg skissene dine digitaliserte – eller til og med som den nye Cowboygryta i butikken! Gler meg til vi skal jobbe meir med dette i Adobe-programma seinare i haust. S :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *