Logodesign, redone part 2

 

 

Logo 1

 

Jeg har tatt å forbedret skissene fra i forrige uke i Illustrator denne gangen for å vise et utgangspunkt jeg kan jobbe videre med når vi starter i bruken av programvaren senere i måneden. Dette er kameraskissen fra forrige gang, denne fikk jeg best tilbakemelding på og som passet bra inn som fotograf. Jeg har tatt et gammelt analogt kamera som inspirasjon for tegningen. Jeg tenkte først å bruke et moderne speilreflekskamera, men jeg har ikke helt ferdighetene til å tegne et slikt kamera. Slik som skissen er nå, synes jeg at det ikke er vits i å bruke andre farger enn hvitt, grått og svart. Fonten jeg har brukt er Georigia.

 

 

 

Logo 2


Dette er skissen som jeg tok utgangspunkt i en gammel filmklipper som jeg har blandt fotoutstyret mitt. Den er et greit utgangspunkt å jobbe videre med, siden den er ikke helt riktig i formen. Her har jeg gjort logoen mer brukbar innenfor et større medieprosjekt istedenfor kun fotografering. Fonten jeg har bruk her skal ikke være med i det ferdige prosjektet, og er kun til illustrasjon.

 

One thought on “Logodesign, redone part 2

 1. Silja Haddal Mork

  Hei, Jørgen! Godt jobba med begge logoane! Kanskje kan det vere ein ide for deg å ha eit logosett, rett og slett? Om du tenkjer deg å jobbe med både film og foto hadde det vore veldig tøft å ha to sett visittkort – eit du delar ut for foto-oppdrag, og eit for film/mediaprosjekt. Kanskje vi skal jobbe litt meir med den ideen i Adobe-vekene? Ser det nesten for meg, dobbeltsidig visittkort med logo på framsida og kontaktdetaljar på baksida. Ville skilt seg ut! Begge logoane er flotte som header til bloggen din også! :) Kameraet vil eg seie er nesten eller heilt ferdig. Filmklipparen kan du jobbe litt meir med som du seier, men den er også nesten ferdig. Forstår at du vil bytte ut font, og eg foreslår at du brukar akkurat same font og størrelse på skrifta og mellom linjene som på kameraet – berre i kvitt! (Kopier og lim inn)

  Kanskje også med ganske lik venstremarg til teksten som på kameraet. Då passar dei perfekt i ein serie! :) Du kan til og med då bruke dei som forskjellige headerar på bloggen, ein for fotodelen, ein for filmdelen. Så mange muligheiter!

  PS. Når du jobbar med filmklipparen, pass på at Jørgen Engeset er lina opp med Film & Photography Production Studio i venstremargen! Og kanskje du berre skal ta bort linjene mellom skrifta sjølv om det muligens er på filmklipparar? Trur logoen blir endå meir stilrein då!

  Alt i alt, veldig fine og inspirerande logoar du har laga, som eg synest du skal ta vidare til visittkort, CV, showreel osv.

  S :-)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *