Refleksjon

Da startet et nytt semester med nye utfordringer og spennende prosjekter.

For å starte året ordentlig settet vi oss inn i litt prosjekt veiledning hvor vi som gruppe skulle lage en avtale for hvilken krav og forventninger vi har av hverandre.
Det neste vi skulle gjøre var å skrive en liten refleksjons del på oss selv.
Jeg personlig har gått allmenn før og har lite erfaring i media, spesielt lyd som vi skal holde på med en stund fremover. Fordelen min var at jeg hadde valgt media som tilvalgsfag hvor vi lærte å lage en liten radioeventyr,men dette var ikke de store greiene. Jeg har alltid jobbet i gruppe og liker å samarbeide med andre, noe som kan være positivt for arbeidet, jeg liker også å sette meg inn i oppgaven og lære det jeg nødvendigvis ikke kan fra før. Den største utfordringen kan komme til det tekniske, siden jeg ikke har jobbet med det før og ikke helt vet hvordan det funker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>