Design – Arbeidskrav 4

Lage 2-3 skisser til din egen logo

Jeg begynte med å tegne noen forskjellige fonter og noen forskjellige elementer som jeg føler representerer meg og hva jeg driver med.

IMG_5784

Jeg tegnet først denne fordi jeg tenkte jeg ville ha den enkel og jeg ville ha med en blyant fordi jeg er veldig glad i å tegne.

3

Ut i fra denne gikk jeg videre og lagde en annen versjon av denne der jeg tok med et element til. Jeg valgte å ta med et kamera i bakgrunnen fordi jeg også liker å ta bilder.

2

Til den siste skissa tenkte jeg å lage en helt ny og annerledes. Jeg liker ikke bare å tegen og ta bilder, men er også interessert i film, musikk og data. Dette er hva jeg kom frem til da, og det er nok denne jeg liker best.

1

One thought on “Design – Arbeidskrav 4

  1. Hei, Karina! Så kjekt å sjå skissemetodene dine – veldig bra måte å jobbe på! Det å tenke på konkrete objekt som illustrerer det du er interessert i, og så å prøve dei ut i illustrativ typografi! Synes “Karina” med blyanten var så enkel og fin! Den med kameraet var også bra, men her må ein nok jobbe ein del med illustrasjonen for at ein skal sjå at det er eit kamera. Det ein også må tenkje på med slike tekniske ting er at dei fort vert udaterte, så då er det nesten best å velge ein stilisert versjon (som her), eller klassisk type. Likar den siste ideen din også. Det einaste vi må passe på her er at der kanskje er litt for mange element som skal med? Husk kva vi har snakka om med at ein må forenkle informasjonen i ein logo. Er der ein meir abstrakt måte du kan representere interessene dine på? Held det kanskje å fokusere på ei, eller gjere noko med typografien slik den blir illustrativ? Berre idear frå meg, dette altså! Det er LOV å ta med alle elementa for det er din logo.

    Evt. Kan du ta bort ei av filmstripene, den i bakgrunnen kanskje? Sidan vi allereie har med videokamera kan no filmstripa som rammar inn objekta henvise til kamera. (Og så må ein kanskje tenkje på at vi ikkje brukar så mykje kamera med film no for tida, men igjen – kanskje ei retro-effekt)

    Når det er sagt, bruker du stiliserte videokamera, datamaskiner og kamera treng vi ikkje tenke på teknologien som forandrar seg, desse er symbol vi alle kjenner!

    Gler meg til å sjå neste skissestadie, du er flink! S :-)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>