Design – Arbeidskrav 3

2. utkast – redesign av Hobby sjokoladen.

Arbeidskrav 2 i design gikk ut på å redesigne et produkt, der jeg valgte Hobby sjokoladen. Forrige designtime gikk vi sammen tre og tre og skulle velge ute en av skissene til de andre, som de skulle forbedre. De jeg var sammen med valgte denne skissen:

design3
Jeg fikk beskjed om å kanskje holde meg til de fagene som sjokoladen hadde fra før av og gjøre den mer synlig. Denne gangen bestemte jeg meg for å jobbe med skissa i Illustrator, i stedet for på ark. Jeg syns kanskje ikke jeg fikk så utrolig god tilbakemelding på hva jeg kunne endre på, men jeg prøve så godt jeg kunne med det jeg fikk.

Skjermbilde 2013-09-30 kl. 13.33.45

Jeg testet også ut med den originale fargen fra skissene min og meg en farge som man assosierer mer med banan.

Skjermbilde 2013-10-02 kl. 01.36.00

Skjermbilde 2013-10-02 kl. 01.38.23

One thought on “Design – Arbeidskrav 3

  1. Hei Karina! Flott utvikling frå første skissestadie til andre, sjølv om du kanskje ikkje fekk så mykje brukbar feedback første gongen. Trur derimot at du fekk ein del gode tips om fargebruken etter å ha presentert forslaga ovanfor, var det den mest gulaktige klassa likte best?

    Synest du er flink i Illustrator og god i design! :-) Det er ein ting vi må passe oss for, og det er det nokre i klassen peika ut – at sjokoladepapiret no kan minne litt om designet til Extra-tyggis. I neste omgong, når vi jobbar med Illustrator og InDesign, kan vi jobbe med å gjere små justeringar som forhindrar dette. Kanskje er det så enkelt som å endre fonten, eller fargen på fonten, eller ta bort skuggen? Sit med ein Extra-pakke framfor deg for å finne dei likheitene vi bør unngå.

    På den andre sida, kanskje nettopp ei likheit kan ha god effekt på salget?

    Uansett, veldig godt jobba! S

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>