Forbedring av melkesjokolade fra Euroshopper

Skisse 1


  skisse


I skissen min viser jeg frem sjokoladen med at de øverste radene på sjokoladen har blitt åpnet. Og du kan se sølvfolie og rødt innpakingspapir som sjokoladen “stikker opp fra”.

I min første skisse ville jeg beholde inntrykket av at sjokoladen Euroshopper selger er en billig sjokolade fordi jeg ville appellere til målgruppen som var yngre vokse bla studenter som vi kan tenke oss ofte kan være på jakt etter den billigste sjokoladen.
Det var viktig for meg at mottaker så med en gang at de så pakningen at dette var en billig sjokolade, men samtidig så skulle pakningen se bra ut. Jeg ville ha et enkelt oppsett og et enkelt uttrykk med mer tomrom og få farger og elementer.
Jeg valgte å beholde de forskjellige oversettelsene av orde melkesjokolade fordi jeg kunne tenke med at Euroshopper hadde de oversettelsene for en grunn kanskje fordi de selger sjokoladen over flere land og da skal personer som ikke snakker engelsk forstå hva som selges bedre.
Kundemøtet og feedbacken jeg fikk
Jeg føler kundemøtet gikk bra. Gruppen min var veldig flink til å si hva de likte men også hva de mente jeg kunne forbedre til neste gang og de gav meg god begrunning til hvorfor de mente hvorfor det burde forbedres.
Det som gruppen min mente kunne endres var i hovedsak typografien. De mente at oversettelsene ikke var nødvendig og at jeg kunne holde meg til bare “Milk Chocolate” på engelsk. Med bare ett ord kunne jeg få mer frihet til å prøve ut flere skriftstiler.
De ønsket også at jeg fylte inn tomrommet på det røde papirer.

Skisse 2 – Forbedret skisse


fornyet skisse


I den nye, forbedrede skissen har jeg fylt det røde tomrommet med ordet “Milk chocolate” i en “fancy/morsom” skrift som da skal være illustrert eller tegnet. Jeg valgte å legge til en gul farge på fonten. Før var den i rød men da følte jeg den ble sendes litt ut som en KitKat, så da tok jeg gul. Gul er en glad farge og en farge som lett legges merke til, så jeg føler det er positive egenskaper som legges til produktet mitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>