Design – arbeidskrav 3 del 1

Første skisser til logo

IMAG0019

Her er dei tre skissene eg laga til første utkast til logo.

Skisse 1 (lengst til venstre)

Eg ville spele på initialane mine, og tenkte difor å lage ein logo der eg brukte alle 3 av dei (Martin Lauvsnes Oddekalv) i samanheng. Idèen er at dei neste bokstaven fortsett direkte fra der den forrige skal slutte slik at L-en fungerar som ei bru mellom dei to andre. Dette fungerar også fordi istadenfor å stå ved sida av kvarandre som bokstavar brukar å gjere får dei ei litt spennande plassering i forhold til kvarandre. Eg vurderte å legge O-en oppå L-en nesten som ei støtte under, men valgte å droppe det sida eg ikkje fekk til eit bra resultat med det. Dei skarpe kantane fungerar kanskje ikkje så godt med den runde O-en, så eg må kanskje runde det av litt.

Skisse 2 (Midten)

I skisse to tenkte eg på å skrive navnet slik det forma ein M. Idèen er ganske uinspirert, men kan fungere om farge, form og font blir jobba mykje med. Det har eg diverre ikkje tenkt så mykje på, og eg tvilar på det blir ein idè eg gjennomførar.

Skisse 3 (Til høgre)

Skisse 3 er ganske lik skisse 2 berre at bokstavane går i sirkel istadenfor å skrive M. Igjen ein ganske uinspirert idè som eg tvilar på eg kjem til å ta med vidare. Om eg skal bruke den må eg ihvertfall legge til noko spennande rundt, men det blir nok rotete og vanskelig å lese uansett.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>