alltwitter-twitter-bird-logo-white-on-blue

Første møte med sosiale verktøy (Twitter)

Mitt første møte med Twitter starta for over 5 år siden, da eg oppdaga det via kjendisar eg var opptatt av i den tida (og til og med idag). Eg opplevde det som annerledes og faktisk mer effektiv  og nyttig enn foreks. Facebook når det kom til informasjon og ting som faktisk hender.

Når en først kjem i gang med Twitter, så oppdager en fort at det blir ganske hektisk og du får lyst til å bare twitre i vei. Det gode med Twitter er også at det så og si er ingen som seie noko på mengden du publiserer så lenge en ikkje går over streken, kor enn den går. Som alle andre slike nettsteder, så blir Twitter slik du vil ha det. Samme kven du følger, kva info du sprer og vil ha, også vidare.

Twitter ble liksom stedet der eg kunne løpe fritt med det eg følte for  eller gjorde samtidig som informasjon og annet omfavnet meg. Og det kan jo ein trygt seie at det også gjør den dag idag! Sjølv om det er mykje som har skjedd på 5 år!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *