Arbeidskrav 3 (del 2)

Forbedring av skisse fra forrige uke.

IMG_20141008_0001_NEW

 

Her har jeg gjort noen endringer i fontbruken. Det er nå en tykkere bokstav, som vil bli fylt med farger som jeg skal bestemme meg for senere.

Tilbakemeldingene fra klassen var at jeg burde velge skisse nummer 2 fra den første delen av dette arbeidskravet. De fleste likte den best, inkludert meg, så det ble da et naturlig valg å arbeide videre med denne skissen. De likte veldig godt ideen om at initialene skulle henge sammen. Det var blandede tilbakemeldinger om jeg burde ha navnet mitt under initialene eller ikke, men til syvende og sist, så er det min skisse. Derfor endte jeg opp med å kun benytte meg av initialene i navnet mitt, slik at jeg opprettholdt tankegangen om at den skal være så minimalistisk som overhode mulig.

Som man kan se, så er det gjort noen små endringer fra den forrige skissen. Det er nå en tykkere bokstav, som etter planen skal bli fylt med farger senere. Fargevalget har jeg ikke bestemt meg for enda, men jeg er veldig glad i både bruken av blå og rød, så jeg ender nok opp med en av de, eller hvem vet, kanskje begge?

 

 

Posted in Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*