Design – Del 3, arbeidskrav 2

Eplejuice endelig resultat v2Eplejuice endelig resultat baksideEplejuice endelig resultat v2

 

Dette ferdige produktet har vært gjennom mange små og større endringer fra skisse til endelig produkt. Jeg har aldri klart å bestemme meg helt for hvordan jeg skulle løse denne oppgaven, men dette endelige produktet, ser jeg meg fornøyd med.

Jeg bestemte meg egentlig ganske tidlig, for å bytte ut den gamle og tradisjonelle pappkartongen, så utfordringen har hele veien vært om hvilken form man skulle ha på den eventuelle glass- eller plastflasken. Det endelige produktet endte opp med en helt normal plastflaske utfra dagens andre produkt og utfordrere.

Den største utfordringen har tro det eller ei vært å selv bli fornøyd med det endelige produktet. Jeg har sittet å prøvd meg frem og tilbake, både når det gjelder fasongen på flasken, tekst, motiv, logo og farger – ja, kan vell si at jeg har hatt utfordringer med alt.

I denne oppgaven har jeg kun benyttet meg av Photoshop.

Under kommer noen av de forskjellige forslagene til et endelig produkt.

Eplejuice v4Eplejuice v2 bakside v2Eplejuice v3Eplejuice v2  Eplejuice v2 bakside  Eplejuice

 

 

 

 

Posted in Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*