Design – Del 3, arbeidskrav 3

Logo

 

Dette er min ferdige logo. Resultatet er jeg godt fornøyd med, selv om jeg har hatt enkelte utfordringer når det gjelder verktøyene som er blitt brukt i utformingen av denne endelige logoen.

Det har i bunn og i grunn vært vanskeligheter med logoen fra start til slutt. Jeg har i fra starten av tenkt å bruke initialene mine i logoen og da med liten skrift. Grunnen til at jeg har valgt å bruke liten skrift på logoen, er på grunn av at det er trendy og ser stiligere ut enn stor skrift (dersom du spør meg).

Skissene mine har hjulpet meg mye, mye mer enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg har vært veldig frem og tilbake når det gjelder valget av den endelige skissen, men her har jeg fått god hjelp fra mine medstudenter, som har kommet med innspill til hvordan jeg skulle gjøre det for å gjøre logoen enda litt bedre. Det var de som plukket ut denne logoen. Selv om det var denne jeg selv også var mest fornøyd med, så kunne jeg fort endt opp med et annet design om det ikke var for innspillene som de har kommet med.

Selve tankeprosessen bak denne logoen har vært å lage den minimalistisk og lett gjenkjennelig. Jeg lekte meg mye med fontbruken, spesielt når jeg drev å tegnet skissene mine og falt til slutt på en font hvor det kan se ut som initialene mine henger sammen – noe jeg syns er ganske kult. Lenge var planen å kun benytte seg av initialene mine, men på grunn av tekniske vanskeligheter når det gjelder Photoshop og Illustrator, så endte jeg opp med den logoen som jeg har nå.

Jeg har lært ganske mye, både ved dette arbeidskravet og det forrige. På forhånd var jeg kritisk til bruken av skisser og mente at det var unødvendig, men etter å ha jobbet med disse to arbeidskravene fra skisse til endelig produkt, så kan jeg se hvor behjelpelig en skisse er.

For å lage denne logoen, så har jeg benyttet meg av Photoshop.

Posted in Design

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*