Design – Arbeidskrav 3

Arbeidskravet denne uken var å bruke den konstruktive kritikken vi fikk fra medelever i klassen til å gjøre forandringer på skissene fra arbeidskrav 2. Jeg valgte å kombinere designet på to av de tidligere skissene, og dette ble resultatet:

IMG_1437

Her har jeg kombinert mønsterideen fra denne skissen og embalasjen til denne. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på den skissen med mønster, noe som var uventet siden jeg trodde den var for “jentete”. Ideen bak trekantene var jo egentlig at de skulle representere bokstaven A, men jeg fikk også høre at de så ut som fjelltinder. Når man ser på designet som det er nå, kan det også se ut som de blå trekantene er istapper. Dette passer jo bra med tanke på at det er en kuldekrem.

Jeg valgte å bytte ut selve embalasjen, fordi den er enklere å få kremen ut av og lettere å ha med seg. Dette er fordeler både kvinner og menn ser etter når de skal velge ut produkter. Når det kommer til fargene, har jeg valgt å legge inn grønt i tillegg til det hvite og blå. Dette er rett og slett bare for å gjøre designet mer spennende.

Jeg fikk bra kritikk for bruk av luft på den opprinnelige tube-skissen, men nå som jeg har satt inn mønster måtte jeg passe på at produkttittelen kom bra frem. Derfor har jeg valgt å sette inn en hvit, firkantet etikett som skiller seg ut fra mønseret og får teksten tydlig frem. I timen fikk jeg også tips om å bytte om på fargene på bakgrunnen og teksten på tubeembalasjen, og det er noe av grunnen til at jeg har brukt hvit etikett og blå skrift.

One thought on “Design – Arbeidskrav 3

  1. Hei, Sunniva! For ei flott utvikling frå skissestadie 1 til 2. Du har laga ein krem med eit veldig innovativt mønster, flott at du ser både fjell og istappar i dette. Fin fargekombinasjon, og det blir langt frå rotete når du vel å legge titelen på kremen i ei kvit boks. Ved hjelp av Adobe-programma kan dette verte eit portfolio-verdig design! :-) Vi skal prøve oss på det seinare i haust. S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>