Portrettbilder

I fototimen i dag fikk vi i oppgave å ta portrettbilder både ute i naturlig lys og inne i studio. Ute skulle vi ta bilder i sola og i skyggen.

DSC_2126

Her har jeg tatt et bilde av Torgeir i sola. Her har vi tatt i bruk reflektor for å få lyset rett.

DSC_2130

Dette er bildet jeg tok i skyggen. Også her ble det brukt reflektor.

_14A6131_2

Her har jeg tatt et bilde av Sarah (som forresten var kjempeflink da hun lærte oss om lyssetting) i studio. På dette bildet er det selvfølgelig tatt i bruk blits i tillegg til reflektor.

One thought on “Portrettbilder

  1. Hei!

    Kjempe fint at du har brukt solen som hårlys her, framfor og ha den mitt i fjeset på Torgeir! Det du har oppnådd da, er ett litt mer levende bildet, og han klarer holde øynene åpen. Det eneste jeg savner er at du skulle ha hatt større blenderåpning, slik at bakgrunnen ble mer uklar. Og om du har plassert Torgeir litt mer til høyre i bildet, har du sluppet treet som “vokser ut av hodet” på han. Men han har ett fint uttrykk:)

    Bildet nr 2 er tatt veldig rett på, her har jeg ville skrådd han en tanke. Om du har hatt reflektoren litt nærmere, ville øynene blitt lyst opp mer. Hvis det ikke ville kommet noe lys, ville jeg stillt med en plass der solen kom til akkurat på reflektoren, slik at du har kunne sendt lyset på Torgeir. Fine høstfarger :)

    Sarah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>