Design – Arbeidskrav 5

IMG_1515

Arbeidskrav 5 i design gikk ut på å gjøre ferdig den endelige skissen til min personlige logo. Først bestemte jeg meg for at den ene i hvertfall skulle være vannmerke på bildene mine, men jeg var litt usikker på om jeg også skulle bruke denne som logo ellers. Etter mye prøving og feiling fant jeg ut at det var best å bruke den samme. Den endelige logoen består av en S inne i en A, som står for Sunniva Agnete. Det er skrevet i løkkeskrift og skal helst være i hvitt. Hvis jeg så kommer i en situasjon der logoen skal stå på hvit bakgrunn skal den være i svart. Den rosa bakgrunnsfargen har jeg valgt fordi rosa er yndlingsfargen min, men det er meningen at den skal skulle stå på alle slags bakgrunnsfarger. Logoen i seg selv er ganske enkel, men hvis den står ut fra ulike bakgrunnsfarger tror jeg det kan se ganske spennende ut.

One thought on “Design – Arbeidskrav 5

  1. Hei, Sunniva! Kjempeflott logo, dette. Og flott at du tenkjer i retning vannmerke også. Logo og vannmerke treng ikkje vere det same, men flott om det er det, fordi ein då får større gjenkjennelses-effekt. Blir spennande å sjå denne laga i Illustrator, og i bruk oppå fotoa dine evt.

    Godt jobba, og absolutt godkjent. Kan du sende meg fila på mail, sidan den ikkje er lagt inn på Fronter? På førehand takk!

    S :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>