Heia bloggen!

I dag fikk vi i oppgave å registrere google-acount og lage blogg, i tillegg til å sette oss inn i lagringsprogrammene Diigo og Evernote. Vi skulle også få oss Twitter hvis vi ikke hadde det fra før.

Selv om jeg har hatt blogg før på blogg.no var det ganske annerledes å bruke WordPress, men jeg kommer nok inn i det etterhvert. Har prøvd meg litt ut med ulike design, men valgte til slutt et ganske enkelt et. Jeg kommer nok til å endre på dette i fremtiden.

Å registrere seg på Google gikk ganske fort. Bruker det ganske ofte fra før, så tror ikke det blir vanskelig å bruke dette i skolesammenheng.

Når de kommer til Diigo og Evernote tror jeg at jeg må bruke litt mer tid for å sette meg inn i det, men foreløpig liker jeg Evernote best. Jeg er ganske dårlig på å bruke slike lagringsprogrammer så jeg må nok bli litt vant til det først.EvernoteDiigo

Twitter brukte jeg ikke så lang tid på. Har hatt Twitter-konto ganske lenge, men synes det er mer interresant å lese andres tweets enn å skrive selv (sikkert derfor jeg ikke har noen, hehe). Må nok bli flinkere til å bruke denne nå som jeg blir oppfordret til å gjøre det!

Twitter

 

Du kommer direkte til nettstedene ved å trykke på bildene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>