Skip navigation

Min observasjonspraksis tok sted hos Bergens Tidende. Etter å ha blitt motatt og introdusert for BT og deres verdier og historie ble jeg satt over i videoavdelingen. Der fikk jeg se hvordan en erfaren videojournalist effektiv redigerte en video som skulle på nettet, og jeg fikk komme med innspill. Jeg fikk også være med og filme en relativt ny satsning for BT ved navnet “Ballspark”.

Utover praksisperioden ble også med på flere saker og tok bilder som havnet i både nettavisen og på trykk. Sakene inkluderte Holberg-utdelingen, en militærøvelse og en utrykning til en bolig som var i en brann.

Jeg var også med på et par oppdrag der jeg ikke fikk tatt bilder, men det var nyttig å se hvordan profesjonelle arbeidet og utførte oppdragene sine.

Alt i alt var dette en nyttig erfaring som gav et innblikk i hvordan det er å arbeide for vestlandets største avis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>